by w4l3XzY3

by w4l3XzY3

Kategoria(t): Aasia, Vietnam. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa by w4l3XzY3

  1. kitigo sanoo:

    Moikka! Olimme vuosi sitten mm. Vietnamissa, jossa matkasimme juurikin tollasella sleeperillä Saigonista Mui Nehen. Olin tuolloin raskaana ja taaperon kanssa, joten olisin todella kaivannut bussin vessaa, jota pidettiin lukossa, koska kuski päätti niin. Tavallaan ymmärrän kyllä ja ruhtinaalinen yksi vessataukokin mahtui tuohon reilu 5h matkaan. Jäi kuitenkin sen sortin traumat pissahädistä että olen sen jälkeen siirtynyt vain lyhyitä matkoja dösillä ja muutoin junalla. Onko pelkoni vessattomuudesta siis aito vai sattuiko meille tuolloin elämäänsä kyllästynyt viethenkilö busseineen..? onko teidän bussimatkoilla vessa ollut käytössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.